ISPARTA / MERKEZ - Üçkardeş Ortaokulu

Kas

Okul Ale Birliği, öğretmenlerimiz ve veliler tarafından okulumuzda kermes düzenlendi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz tarafından coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzda Değerler Eğitimi kapsamında edep, saygı ve nezaketin zirvelerinden Hz. Lokman'ın oğluna nasihatleriyle ilgili pano düzenlendi.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okul aile birliği toplantısı okulumuzda gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuzda Mevlid Kandili Programı düzenlendi. Kandil münasebetiyle öğrencilere simit ve ayran ikram edildi.

Eyl

Isparta Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Rehber Öğretmeni tarafından 5. sınıf öğrencilerine Bağımlılık ve Otokontrol eğitimi verildi.

Eyl

Okulumuzun yeni eğitim öğretim yılına başlaması dolayısıyla öğrencilere dondurma ikramı yapılmıştır.

Eyl

Okulumuzun depreme karşı güçlendirme çalışması tamamlanmış ve okulumuz eğitim öğretime başlamıştır.

Ağu

2022-2023 eğitim-öğretim yılı sonunda okulumuzda karne töreni düzenlendi.

Ağu

Üçkardeş Ortaokulu ve Kamile Gürkan İlkokulu-Ortaokulu ile birlikte kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Ağu

Okulumuzda 8. sınıftan mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Haz

Okullar arasında düzenlenen futsal müsabakalarında okulumuz küçükler kız takımı Isparta 4.sü olmuştur.

Haz

Okulumuz 5-B sınıfı öğrencisi Su Naz TURAN okullar arası düzenlenen ses yarışmasında Isparta 2.si olmuştur.

May

ENGEP kapsamında 22 Mayıs 2023 tarihinde Süleyman Demirel Kongre Merkezinde, konuşmacı olarak İrfan URHAN'ın ve Serkan ŞENGÜL'ün  katılımıyla düzenlenen Başarı ve Motivasyon seminerine okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencileri katıldılar.