ISPARTA / MERKEZ - Üçkardeş Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında okulumuzda geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla "Minik Eller, Büyük Hayaller" adlı etkinlikler düzenlendi.

Nis

Okul sporları bisiklet müsabaklarında okulumuz öğrencileri takım halinde Isparta 2.si olmuştur.

Nis

Okul Sporları Masa Tenisi müsabakalarında okulumuz öğrencileri erkeklerde Isparta 4.sü olmuştur.

Nis

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine meslek tanıtımı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla iftar programı düzenlendi.

Mrt

Okul Sporları Küçükler Bilek Güreşi müsabakalarında okulumuz öğrencileri 4 birincilik, 2 üçüncülük ve 2 dördüncülük kazanmışlardır.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında yüzme kursuna katıldılar.

Şbt

Okulumuz öğrencileri oryantasyon çalışmaları kapsamında Isparta İl Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler.

Şbt

Okul sporları dart müsabakalarında okulumuz kız takımı Isparta 1.si; okulumuz erkek takımı Isparta 4.sü olmuştur.

Şbt

Okul Sporları Bilek Güreşi İl müsabakalarında okulumuz öğrencileri dört 2.cilik, üç 3.lük kazanmışlardır.

Şbt

Okulumuzda 6 Şubat Pazarcık Depremi anma tatbikatı yapıldı.

Şbt

Okul Sporları Karate İl Birinciliği Müsabakalarında okulumuz 6-B sınıfı öğrencisi Bedia Zümra YALÇIN Isparta 2.si, Reyyan Ecenaz MIRIK Isparta 3.sü olmuştur.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönemi sonunda öğrencilere karneleri verildi.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında Etnoğrafya Müzesi'ne gezi düzenlendi.